رپکو "همراه راستین" صنایع

شرکت دانش بنیان سهامی خاص

تعمیرات تخصصیPLC

Plcیک وسیله الکترونیکی دیجیتال است که دارای یک حافظه است و این حافظه قابل برنامه ریزی می باشد. درون حافظه این دستگاه دستور العمل های زیادی ذخیره می شود. امروزه نیز یکی از مهم ترین نیاز  صنعتگران تعمیر دستگاه plc  می باشد چرا که در صورت عدم تعمیر آنها آسیب های زیادی در خطوط تولید بوجود می آید.

برندهایی که ما تعمیر می کنیم

شرکت راستین الکترونیک پویا بعد ازانجام تعمیرات، 12 ماه گارانتی برای قطعات در نظر گرفته است

شرکت راستین الکترونیک پویا با نام گروه صنعتی رپکو در طول ده سال گذشته، همواره با ارائه خدمات و مشاوره های کاربردی در کنار صنایع مختلف بوده است.

[table id=1 /]

اقدامات مورد نیاز برای تعمیرات plc:

در مرکز تعمیر، ما دارای انواع سیستم ها، تجهیزات و سیستم های تست plc هستیم که این موضوع به ما کمک می کند تا تعمیرات plc انواع برندها را انجام دهیم.

خدماتی که ما برای تعمیرات plc ارائه می دهیم:

تعمیر تمامی برندهای plc

تعویض قطعات با اجناس اورجینال

ارزیابی تعمیر

تعمیر مشکلات سخت افزاری

نصب و سیم کشی plc

دلایل خرابی و مشکلات داخلی plc

بررسی سیستم اتصال به زمین plc:

در اولین مرحله اولین موردی که باید بررسی شود سیم کشی ها و اتصال زمین دستگاه plc می باشد. تشخیص اتصالات آن توسط یک مولتی متر دیجیتالی انجام می شود.بنابراین هرگونه اتصالات سست و فرسوده ای را باید تعمیر کرد.

آزمایش منبع تغذیه:

در مرحله بعدی تعمیر plc ، در صورتیکه پردازنده آن دارای منبع تغذیه AC باشد ولتاژ ورودی منبع تغذیه را بررسی خواهیم کرد. اما در حقیقت پردازنده PLC با قدرت DC کار می کند و به همین دلیل باید خروجی های منبع تغذیه DC را اندازه گیری کرد. به طور کلی مشکلات منبع تغذیه ناشی از خاموشی و قطع برق، کابل های فرسوده و اتصالات نامناسب می باشد.

اندازه گیری ولتاژ های هر باتری:

ولتاژ این وسیله باید مقادیر توصیه شده سازنده مطابقت داشته باشد. در این دستگاه از باتری برای جلوگیری از بین رفتن برنامه های PLC حین قطع شدن جریان برق استفاده می شود. به همین دلیل اندازه گیری ولتاژهای باتری بسیار مهم است.

ماژول پردازنده:

یکی از قطعاتی که هنگام تعمیر PLC باید به آن توجه کرد ماژول پردازنده است. وظیفه اصلی پردازنده بررسی خطاهای احتمالی می باشد. در نتیجه پس از بررسی وضعیت موجود آن را به نمایشگر جلوی ماژول پردازنده ارسال می کند. یکی از نشانه های خرابی ماژول های PLC پایان فعالیت و یا عملکرد نامنظم سیستم کنترل PLC می باشد.

مشکل در ارتباطات:

سیستم PLC به منظور عملکرد بهتر باید با دستگاه های متصل و اطراف خود ارتباطی داشته باشد. وجود هرگونه مشکل در این ارتباط موجب عدم کارکرد این سیستم شود. به همین علت بهتر است سیستم های PLC توسط یک مهندس متخصص در این زمینه به طور مرتب بررسی شوند.

وضعیت پردازنده هنگام تعمیر:

وضعیت پردازنده را می توان با نرم افزار های برنامه نویسی شده بررسی کرد و خطاهای پردازنده را از این طریق نشان داد. نمایش چراغهای وضعیت LED در پردازنده  هر کدام نشانگر خطاهایی است که در ادامه آنها را بررسی می کنیم.

چراغ سبز:

نمایش این چراغ به این معنا است که فرآیند در حال اجرا می باشد. در واقع فرآیند در حال انتقال برنامه از RAM به ماژول حافظه را نشان می دهد.

چراغFLT:

زمانیکه این چراغ چشمک بزند یعنی خطای بزرگی رخ داده است. این خطا می تواند در حافظه و پردازنده باشد. روشن بودن دائمی این چراغ به معنای یک خطای مهلک است.

چراغBATT:

زمانیکه ولتاژ باتری از حد آستانه خود پایین تر می رود و یا اینکه باتری متصل نیست این ارور را نشان می دهد.

نقص ورودی هنگام تعمیر:

اگر کنترلر در وضعیت RUN باشد اما دستگاه های خروجی طبق برنامه عمل نکنند، خطاهای ناشی از تعمیر PLC می تواند به علت یکی از موارد زیر باشد:

  1. منبع تغذیه ماژول

  2. پردازنده plc

  3. دستگاه سنجش ورودی

  4. سیم کشی های ورودی و خروجی بین ماژول ها

 

 

گالری تصویر